Skip to main content

HVEM ER VI?

LM Isolering har mange års erfaring inden for teknisk isolering, og vi tilbyder en effektiv isolering af rør. Virksomheden har eksisteret siden 1996, og blev i 2001 købt af Maria og Leif, der har drevet den sammen siden. Dengang var Leif Marias overmontør, og Maria var lige blevet udlært. I dag har de begge mange års erfaring i faget.

Vores kundekreds er stor og består af alt fra private husejere og boligforeninger til offentlige institutioner, entreprenører og industrivirksomheder.

Vi lægger vægt på grundig projektstyring og tilbyder professionelle totalløsninger. Fra vores hovedkontor i Roskilde har vi altid en finger på pulsen og al arbejdet, der bliver udført rundt omkring i landet. Dette sikrer, at vi altid ved, at kvaliteten af det arbejde, vi leverer, er i orden.

Vi holder os løbende opdaterede med den udvikling, der sker i branchen i forhold til materialer og teknikker, så vi altid kan udføre isolering på det højeste faglige niveau. Dette sikrer ligeledes, at vi altid har mange ideer og råd, som vi brænder for at fortælle videre. Derudover kan du være sikker på, at denne løbende inspiration betyder, at vores medarbejdere altid er motiverede for at udføre netop din isoleringsopgave.

Kun de bedste leverandører

Vi gør meget ud af at vælge de rigtige leverandører og samarbejdspartnere, så du er sikret den bedste kvalitet. Vi køber vores materialer hos:

www.isover.dk
www.rockwool.dk
www.nullifire.com