Skip to main content

GARANTIORDNING

Oplysnings- og Kontrolordning for Teknisk Isolering

Den 1. januar 2006 træder en ny Oplysnings- og Kontrolordning for Teknisk Isolering i kraft efter branchens eget ønske. Det er de Danske Isoleringsfirmaers Brancheforening (DIB), som står bag ordningen, som har til formål at sikre, at teknisk isoleringsarbejde udføres korrekt

Er du kunde?

Får du som kunde udført teknisk isoleringsarbejde, så garanterer DIB, at din partner som medlem af DIB er underlagt stikprøvekontrol med jævne mellemrum udført af et uvildigt institut. Ved gentagne stikprøver, der ikke overholder lovgivningen, DS 452, vil firmaet blive ekskluderet af både DIB og Kontrolordningen.

Alle medlemmer af DIB er automatisk tilknyttet ordningen – se her om din partner er medlem. Du er altid velkommen til at kontakte sekretariatet og bestille en gennemgang af et specifikt projekt ( amh@di.dk), uanset om din partner er medlem af DIB. Efter kontrollen vil du modtage en kontrolrapport, som beskriver det udførte isoleringsarbejde.

Hvorfor kontrolordningen?

Isoleringsbranchen vil med Oplysnings- og Kontrolordningen for Teknisk Isolering sikre overholdelse af gældende lovgivning, så der ikke kan stilles spørgsmålstegn ved virkning og kvalitet.

Der har i medierne været kritik af standarden for teknisk isolering. Dette skal der rådes bod på. Vi opfordrer derfor alle med interesse i teknisk isolering til at støtte op om dette tiltag, så vi kan sikre den høje kvalitet til gavn for samfundet.

Yderligere oplysninger

Du er altid velkommen til at kontakte sekretariatet for Oplysnings- og Kontrolordningen for Teknisk Isolering på telefon 3377 3322 eller amh@di.dk