Din sikkerhed for kvalitet

Professionelt arbejde

ISOVER autoriserede isolatører er specialuddannede til indblæsning med ISOVER granulat. De er underlagt Saint-Gobain a/s tekniske bestemmelser, og bag hele den landsdækkende klde af isolatører står Saint-Gobain ISOVER a/s som garant for produkternes kvalitet.

Isoleringsattest

Når isoleringsarbejdet er afsluttet, udfærdiges er en isoleringsattest som skriftelig dokumentation for det arbejde, der er udført. Saunt-Gobain ISOVER a/s foretager stikprøvekontrol af de udførte isoleringer.

Kvalitetssikring

ISOVER granulat er CE-mærket i henhold til den europæiske standard DS/EN 14064-1. Det betyder, at produktet er udbrændbart i henhold til brandklasse A2-s1,d0. Produktet har ingen sætning i hulmuren og kun begrændset sætning på loft. Alle ISOVERs glasulds produkter er EUCEB mærket, hvilket betyder, at de er bioopløselige.

Bæredygtig isolering

I 2011 indførte ISOVER G3 for alle glasuldsprodukter. Med ISOVER G3 er CO2 udslippet i produktion nedsat, og samtidig er produktet tilsat en større andel plantebaset materiale, der hurtigere kan genskabes i naturen.


 

Pas på hinanden

Spar 50% på opvarmningen

Hvis du efterisolerer dit hus, kan du nemt spare op til 50% om året på varmeregningen. ‘SOVER granulat har en varmeledningsevne på henholdsvis 0,038 (W/m k) i hulrum og 0,042 (W/m k) på lofter og er dermed blandt de bedst isolerende granulater på markedet.

Få et godt indeklima

Undgå træk og kuldenedfald og få er tæt, varm og sund bolig. Undersøgelser har vist, at ISOVER granulat ikke afgiver sundhedsskadelige stoffer til omgivelserne og derfor må anvendes i miljømærkede huse.

Effektiv mod støj

ISOVER granulat har en struktur, der bidrager som lydisolering både mod nabo- og trafikstøj.

I tilfælde af brand

Glasuld er ubrændbart. Det vil sige, at den ikke kan antændes, og at den ikke indeholder brændbare stoffer, der bidrager til branden eller giver stor røgudvikling.

Undgå fugt

ISOVER granulat er vandafvisende og optager ikke fugt. Isoleringsmaterialet ned-brydes ikke af råd og svarnp og kan derfor klare de fugtpåvirkainger, der forekommer i el bygningskonstruktion, uden at være tilsat sundhedsskadelige stoffer.

– og miljøet

95% glas

ISOVER isolering består af 95% glas og 5% bindemiddel. Glas fremstilles af sand, kalk og soda, og bindemidlet er tilsat plantebaseret materiale, der hurtigt genetableres i naturen. Alle ISOVERs glasuldsprodukter er bioopløselige.

80% genbrugsglas

I dag er op mod 80% af råvaren til ISOVER glasuld genbrug. Classet, som genbruges, kommer blandt andet fra vinduer og flasker.

Energieffektiv produktion

ISOVER har reduceret energiforbruget i produktionen væsentligt. Det betyder, at CO2 tilbagebetalingstiden på ISOVER granulat er mirdre end en riåned. Derefter vil der i resten af bygningens levctid spares CO? og energiudgifter hver måned.

Produceres i Danmark

ISOVERs fabrik ligger ved Kolding. Herfra er der ikke langt til de danske hjem, og det er positivt for miljøet, når isoleringen skal fragtes.

En holdbar løsning

Isolering fra [SOVER holder lige så længe som dit hus. Den falder ikke sammen i hulmuren og indeholder ikke skadelige stoffer. Derfor bidrager ISOVER granuat til et sundere indeklima.